Sari la conținut

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”
COMUNA PLOPIȘ are în implementare contractul de finanțare nr. 44650 din data de 11.04.2023 pentru proiectul cu titlul « ASIGURAREA INFRASTRUCTURII PENTRU TRANSPORTUL VERDE – PUNCTE DE REÎNCĂRCARE VEHICULE ELECTRICE – ÎN COMUNA PLOPIȘ, JUDEȚUL SĂLAJ », cod proiect C10-I1.3-264, finanțat prin COMPONENTA C10 – FONDUL LOCAL, Investiția I.3. – Asigurarea infrastructurii pentru transport verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Beneficiarul proiectului este Unitatea Administrativ Teritorială COMUNA PLOPIȘ.
Obiectivul proiectului îl reprezintă achiziția si punerea in funcțiune a doua stații de reîncărcare vehicule electrica in localitățile Plopiș si Iaz.
Durata implementării proiectului este de 24 de luni de la data semnării contractului de finanțare, respectiv din data de 11.04.2024 până la data de 11.04.2025.
Valoarea totală a proiectului este de 365.281,81 lei cu TVA, din care 246.135,00 lei valoare eligibilă din PNRR fără TVA. Valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR suportată de la bugetul de stat este de 46.746,18 lei.

 

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”
„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – Următoarea Generație UE”
https://mfe.gov.ro/pnrr/ https://www.facebook.com/PNRROficial

⇒ Comunicat de presă începere proiect PNRR stații de încărcare

Comuna Plopiș
Prezentare generală a confidențialității

Stimate utilizator

Ne luăm angajamentul să îţi păstrăm datele cu caracter personal în condiţii de siguranţă şi securitate.

”Datele personale” reprezintă informațiile care te identifică pe tine ca individ.

Așadar ai următoarele drepturi:

– Dreptul la o cerere pentru a afla ce date personale ale tale sunt stocate.

– Dreptul de a impiedica procesarea datelor personale.

– Dreptul de a rectifica, sterge sau restrictiona procesarea datelor personale pe care noi le detinem.

– Dreptul de a preveni procesarea datelor pentru activitati de marketing direct.

– Dreptul legat de decizii bazate pe automatizari – de exemplu, ca individ ai dreptul de a obiecta cu privire la decizii automatizate, in care nu au fost implicate rationamente facute direct de un om.

– Dreptul de a primi datele personale proprii sau de a cere ca datele sa fie transmise catre o alta entitate (care are drept de portabilitate a datelor).